Over Popkoor Brand New Voices

Koor uit Brandevoort Helmond

Ons koor Popkoor Brand New Voices is actief in de wijk Brandevoort in Helmond. Plezier in popmuziek zingen in een ontspanning sfeer staan voorop. We werken ook serieus aan resultaten die klinken als een klok: fraaie popsongs die we regelmatig aan het publiek laten horen. Drie à vier keer per jaar geven we een concert in Helmond en in de regio zuidoost Brabant.

Het zangkoor telt ongeveer vijfentwintig enthousiaste, swingende zangliefhebbers. Iedereen die graag zingt kan zich bij ons thuis voelen. Met elkaar zingen we de sterren van de hemel!

Repertoire popkoor

We zingen vier tot zes stemmige popnummers. De mooiste, sterkste, leukste en meest ontroerende uit de pophistorie vanaf de jaren zestig tot de meest actuele. Live begeleid op piano en soms door een combo of band. Zo zingen we nummers van Bløf, Sheppard, Justin TimberlakePink, Queen, KrezipRobbie Williams, The Common Linnets, Simon & Garfunkel, Guy Sebastian, Acda en de Munnik, Miss Montreal en vele anderen.

Dirigent koor

Ons eigentijdse koor is in 2012 opgericht en na muzikaal leider Ed Verschuren leidt dirigent Gerard de Graaf de verdere ontwikkeling van het koor. De leden zijn erg enthousiast over zijn manier van leiding geven en ook hierdoor wordt de repetitie altijd goed bezocht.

Zangkoor uit Brandevoort Helmond

Benieuwd waar zangkoor Popkoor Brand New Voices uit Brandevoort Helmond optreed? Kijk dan snel op onze agenda. Wil je meer weten over ons koor? Bekijk dan op je gemak onze website en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt. Veel plezier en graag tot ziens!

Sponsoren

Popkoor Brand New Voices wordt financieel en praktisch ondersteund door: