« Jubileumconcert bij Dit is onze wijk.tv»

Gepubliceerd op 23-06-2017

Een mooie video op de website van Dit is onze wijk.nl:

'Jubileumconcert Popkoor Brand New Voices in ’t BrandPunt
Gepubliceerd op 22 juni 2017
Door: Jason Gerritsen
Gepubliceerd in: Brandevoort

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Popkoor Brand New Voices was er een jubileumconcert georganiseerd met medewerking van de zanggroepen: Xango uit Helmond. Vela-Monte uit Deurne en Generation uit Mierlo. Het concert vond plaats in ’t BrandPunt, Biezenlaan 29 Helmond op zaterdag 17 juni..

Popkoor Brand New Voices uit de wijk Brandevoort in Helmond is een gemengd koor, dat op initiatief van Marijke Verhoeven in 2012 is opgericht. Daarbij heeft zij ondersteuning gehad van Marie-Antoinette Martens en van echtgenoot Peter. Plezier in popmuziek en zingen in een ontspannen sfeer staan sinds oprichting voorop. Maar er wordt ook serieus gewerkt aan resultaten, die klinken als een klok: fraaie popsongs, die ze regelmatig aan het publiek laten horen. Drie à vier keer per jaar geven ze een concert in Helmond en in de regio.

Het zangkoor telt ruim dertig enthousiaste, swingende zangliefhebbers. Met elkaar zingen ze de sterren van de hemel! Ze zingen popnummers: de mooiste, sterkste, leukste en meest ontroerende uit de pophistorie vanaf de jaren zestig tot de meest actuele. Live begeleid op piano door pianist Wikke van Wershoven en soms door een combo of band. Dirigent en muzikaal leider Ed Verschuren vindt het een uitdaging om het koor nog verder te ontwikkelen. Een greep uit het repertoire: Abba, Amy McDonald, Adèle, Boudewijn de Groot, Pink, Queen, Krezip, Robbie Williams, Dotan, Twarres en vele anderen.

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws
www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv'

14988159117d1b2683327ed17fb06082332104e1b7.jpg