Over Popkoor Brand New Voices

 

Gemengd koor uit Brandevoort Helmond

Ons Popkoor Brand New Voices uit de wijk Brandevoort in Helmond is een gemengd koor. Plezier in popmuziek zingen in een ontspanning sfeer staan voorop. Maar we werken ook serieus aan resultaten die klinken als een klok: fraaie popsongs die we regelmatig aan het publiek laten horen. Drie à vier keer per jaar geven we een concert in Helmond en in de regio zuidoost Brabant.

Het zangkoor telt ruim dertig enthousiaste, swingende zangliefhebbers. Iedereen die graag zingt kan zich bij ons thuis voelen. Met elkaar zingen we de sterren van de hemel!

Repertoire popkoor

We zingen popnummers: de mooiste, sterkste, leukste en meest ontroerende uit de pophistorie vanaf de jaren zestig tot de meest actuele. Live begeleid op piano door pianist Wikke van Wershoven en soms door een combo of band. Zo zingen we nummers van Sheppard, Abba, Amy McDonald, Adele, Boudewijn de Groot, Pink, Queen, Guus Meeuwis, Krezip, Andrea Bocelli, Robbie Williams, The Common Linnets, Dotan, Twarres en vele anderen.

Dirigent koor

Ons eigentijdse koor is in 2012 opgericht en dirigent en muzikaal leider Ed Verschuren vindt het een uitdaging om het koor nog verder te ontwikkelen. De leden zijn erg enthousiast over zijn manier van leiding geven en ook hierdoor wordt de repetitie altijd goed bezocht.

Zangkoor uit Brandevoort Helmond

Benieuwd waar zangkoor Popkoor Brand New Voices uit Brandevoort Helmond optreed? Kijk dan snel op onze agenda. Wil je meer weten over ons koor? Bekijk dan op je gemak onze website en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt. Veel plezier en graag tot ziens!

Sponsoren

Popkoor Brand New Voices wordt financieel en praktisch ondersteund door: