« Live on stage»

Gepubliceerd op 16-08-2017

Op zaterdag 28 oktober 2017 doet Popkoor Brand New Voives mee aan Durpsherd Live on stage: Voices. Een korenfestival in Berlicum. Maar liefst negen koren met zeer uiteenlopende repertoires gaan er een gezellige en muzikale avond van maken.

Live on stage ieder jaar anders

De formule van Den Durpsherd Live on stage is ieder jaar anders. Vorig jaar vond de eerste editie plaats waarbij het thema was opgebouwd rond de Top2000. Dit jaar zoekt Den Durpsherd het in een samenwerking met een groot aantal koren uit de regio. De koren die meedoen zijn: Popkoor Brand New Voices uit Helmond, het Shanty Koor Muiterij Kantje Boord uit Dussen, Vocal group Next-Level  uit Oss, barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch, Dubbel Zes uit Rosmalen, Vrouwenkoor La Orfeon uit Loosbroek, Koor Amicanto uit Dinther en Popkoor d’Acoord uit Oss.

Blij met Just us

In de pauze is het genieten van een optreden van het professionele koor Just us uit Veldhoven. Bovendien treedt een gastkoor uit Trier op, zodat de avond ook nog een internationaal karakter krijgt.

Ben Cramer

De optredens worden beoordeeld door niemand minder dan Ben Cramer.  Een gerenommeerd zanger en tevens hoofdrolspeler in de musical The Phantom of the Opera die een aantal jaren gedraaid heeft. Ben Cramer staat nog steeds in de Nederlandse theaters. Samen met Angelo Smulders, de muzikaal leider van Just Us, zal hij de optredens beoordelen. Na ieder optreden krijgt ieder koor een korte reactie van de jury en na afloop wordt een schriftelijke beoordeling gegeven.

Wanneer?

Het eerste optreden is om 19.00 uur en om 23.00uur sluit het laatste koor de avond af. De entrée bedraagt 10 euro (inclusief consumptie). Meer informatie op www.durpsherd.nl.

15028953526fe955998ca2e4424c341a2e2affd39f.jpg