Lid worden van koor in Brandevoort

Denk je er aan om lid te willen worden van een koor in Brandevoort - Helmond? En heb je ook zin om mee te zingen in een ontspannen sfeer? Kom dan eens kijken en luisteren op woensdagavond om 20.00 uur in 't Brandpunt in de wijk Brandevoort - Helmond. En misschien wil je meteen al wat meezingen.

We repeteren tot 22.00 uur en drinken dan meestal nog iets met elkaar aan de bar in 'ons' mooie multifunctionele centrum.

Je hoeft geen zangervaring te hebben en je kan als aspirant lid vrijblijvend vier weken komen 'proef zingen'. Weet je nog niet tot welke stemgroep jouw stem behoort? Geen probleem, we toetsen je stemhoogte even met je.

Plaatsen voor hoge vrouwenstemmen

We hebben enkele plaatsen vrij voor vrouwen met een hoger stemgeluid. Deze sopranen en mezzosopranen nodigen we dan ook van harte uit om eens bij ons te komen kijken en luisteren!

Voor vrouwen met een lage stem, de zogenaamde alten, hebben we jammer genoeg een ledenstop moeten invoeren. Maar heb je als alt interesse in ons koor? Meld je dan wel bij ons aan. We zullen je op onze korte wachtlijst plaatsen en dan kan je toch al snel mee komen zingen.

Mannen gezocht!

We hebben tenoren en bassen. Zij zijn ook onmisbaar om een stuk werkelijk te laten 'leven'. Onze mannen en vrouwen zouden wel graag meer mannen willen verwelkomen. Je hoeft geen solist als Justin Bieber, Pavarotti of Michael Buble te zijn. Sterker nog, liever niet zelfs. In een koor werk je namelijk als team samen aan het geheel. 

Heb je gevoel voor ritme en vindt je het leuk om gewoon lekker te zingen? Kom dan eens, zonder verplichtingen, bij ons langs!

Meer informatie

Heb je nog vragen? Stel ze dan aan Marijke Verhoeven (secretariaat) via onze contactpagina. Misschien wil je ook telefonisch even contact hebben? Vermeld dan ook je telefoonnummer.